6 sept 2016, 20:24

Силата е в нас! 

  Poesía » Civil
330 1 0

Силата е в нас!

 

Силна е душата ни велика
преродена за родина и дела,
бойно паметта ни блика
над покоя зейнал из пръстта.

 

В необята времето припява
и напомня под откритото небе,
че кръвта - вода не става
и в сърцата храбростта тече.

 

Колко ли години ще преминат,
колко ли звезди ще преброим,
щом любов и съпротива има
злото в този свят ще победим.

 

Вечно ще изгаряме на клади
за цвета на свободата и честта,
ще надвием всичките тирани
и предателите сгушени в нощта.


(Лъчиста)

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??