Силна
Плаче ми се, но няма да заплача!
Достатъчно съм силна за това!
Сълзи в очите ми не ще изскачат,
дори това да е най-важното сега!
Искам дъжд да завали
и буря да има дори!
Така природата ще ми дари своите сълзи!
Но моите очи ще са сухи!
Плаче ми се, но няма да заплача!
Достатъчно съм силна за това!
© Милена Карагьозова Todos los derechos reservados