Усмихвам се, дори отвътре да умирам.
Усмихвам се, дори когато ме боли.
Усмихвам се, дори и сълзи да напират.
Усмихвам се на миналите дни.
Усмихвам се, дори когато падам.
Защото знам, ще се изправя и ще стана.
И пак ще продължа. И пак ще бъда.
Защото... АЗ СЪМ СИЛНА!
© Ренета Данкова Todos los derechos reservados