СИЛНА СЪМ
Падам, ставам и повтарям,
но долу нивга не оставам.
На колене пред никой –
ако искаш питай.
Винаги съм силна,
рядко съм унила,
гледам да съм стилна
и добра и мила.
Каквото и да става –
Съм винаги корава.
Силна по душа и воля
На никой не се моля.
Това съм аз на кратко,
не знам звучи ли нагло,
или леко жалко,
но тук описвам малко…
© Ивета Иванова Todos los derechos reservados