Бащите понякога страдат.
Тревога и тях ги души.
Неканена в леглото им си ляга
и стяга техните гърди.
Бащите за болката знаят,
но стискат зъби - да не си личи.
Изкуствено пред другите се стягат,
защото са мъже, нали!
Все пак...
Бащите понякога плачат.
Зад вестника крият това.
Единствен той разбира и попива
най-силната, най-мъжката сълза!
© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados