9 jun 2011, 11:08

Силует 

  Poesía » De amor
412 0 0

Силует

 

Мистична,

екзотична,

феерична,

нейният силует ме завладява,

по-силно от мираж ме пленява!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??