19 jun 2007, 22:20

Симулатор ("Няколко нови") 

  Poesía
544 0 2

Симулатор

Как исках да съм първи!!!
Все побЕден!!!
Отминаха далече тези дни.
От времето и мислите -
подведен.
Сърдечен Симулатор ме крепи.

Опитва се (Сега?!) да провокира
и страсти, и емоции... Уви.
Животът се измъква без да спира,
нехаейки за моите Мечти.

Захранването спира!
Иде Мракът!!!
Завивам горко срещу пълната луна.
Батерии... по-трудно се намират.
Радвам се на кратка светлина.
***
Не искам да съм първи!
Ни - последен.
Останаха далеч онези дни.
Под бремето на Мислите -
приведен.
Сърдечен Симулатор ме крепи.

21 Май 2002, Вунг Тау, Виетнам

© Симеон Дончев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??