Във сините поля на моята душа
момиченце със звездна пелерина
подскача весело със кошничка в ръка
и търси своите мъниста сини.
Катери се със смях по синята дъга
и все по-синьо птиците му пеят,
за него винаги е син света
и този цвят му стига да живее.
Във сините поля на моята душа
танцува малка, бяла фея,
когато ми е мъчно и оставена сама,
кураж ми дава пак да се засмея.
© Ивон Todos los derechos reservados