Отворих си сърцето, за да влезеш,
дойде при мен със миг от пролетта.
В очите ти съзрях аз нежен блясък,
а ти във мойте срещна любовта.
И вятърът погали ме с дъха си,
усетил този порив на страстта.
Настръхнала усетих аз гласа ти,
на чайките с крилете долетял.
Със устните рисуваше картина,
ръцете ти запалваха звездите.
И стонове пулсираха от нежност
в телата ни, преплетени с вълните.
Със синьото вълшебство ме понесе,
към тази обич с много светлини.
Безбройни песъчинки радост внесе,
остави в мен... изгарящи следи.
© Кремена Стоева Todos los derechos reservados