Синоптичната прогноза днес показва -
хиляди целувки ще валят,
облак с чар, разтворил свойта пазва
напевно ще им шушне да летят.
Вятърът залюбил планините
ще гледа с ококорени очи,
нежности ще шепнат си звездите,
ще стрелкат се с примамливи лъчи.
Морето с полумесец ще танцува,
вълни ще тананикат страстен валс,
фарът ладията ще си нацелува,
а кеят кротко ще си прави - пас.
Термометърът ще скочи до небето
утрото по целзий ще се смей,
слънцето до мен ще те събуди
и галено ще каже ни - здравей!
Синоптичната прогноза днес показва -
хиляди целувки ще валят,
циклон - любовна жега ни полазва
ах, само как очите ти блестят!
© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados