Ела, когато вече нямам дни.
Ще слушам мълчаливо аз –
за всичко, що тежи ти, говори.
Заспиш ли – чакай ме тогаз.
До тебе ще приседна в тъмното,
ще галя тихо твоите коси,
ще те целуна аз по челото,
ще благославям:”Жив и здрав бъди!”.
© Вили Димитрова Todos los derechos reservados