28 jul 2015, 8:38

Сияние 

  Poesía » De amor
363 0 1

В бяла рокля да те видя -

теб - ангел снежнобял,

и при теб да отида

в мрачния ми дял.

 

И ти тъмите ще разсееш -

светлина ще блести

и с гласа на серафим ще пееш -

тъй хубава си ти.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??