3 feb 2009, 13:08  

Скачане в морето 

  Poesía » De amor
591 0 1

 

 Мъжете се различават по това, което правят,
не по това, което говорят.
"Скачането в морето" за мен е направо да дойдеш.

Ако няма да го направиш, и така ни е готино.
Така че не ми обещавай,
каквото не съм те молила.

Виждаш, че те предпазвам от церберите в душата ми,
твърде дълго съм чакала
Годо да ми го изпратят.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??