За нежност копнее ми душата,
за добро, красота и нирвана,
ела при мен, дете на светлината,
излекувай в сърцето тази рана!
От теб сласт не искам аз,
а желая мир, лъчи, топлота,
да свърши този тъжен мраз,
да съм в обятията на нежността!
© Георги Todos los derechos reservados