5 ene 2017, 0:56

Скицирам те! 

  Poesía » De amor
1509 4 7

Скицирам те
по образа ти в ума ми,
по-красива от всеки изгрев
събуждайки ме леко от съня ми.

 

Скицирам те
бавно стъпваща към мен,
по-грациозна от всеки залез
на отминаващия вече ден.

 

Скицирам те
разлистваща се в нощта,
по-нежна от всяко цвете
в багрите на любовта.
 

© Янита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??