СКИТНИЦА
Последна любов,
след нея е мрака.
Молитва мълвя.
Смъртта не бива да чака...
***
С любовна магия ще те покрия!
Ти ме заробваш с мечти,
душата несретна кърви...
***
Дрогирана с любов,
пласьора си намразих.
За мене бе готов
в нозете ми да лази...
***
На нежни талази
любовта ни опази.
Сърцето си дари ми,
обичам те, любими!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados