2 ene 2010, 18:07

Скоба 

  Poesía
606 0 0

Ти мислиш, че не мога да те имам ли?

Как лъжеш се във мен, нещастнико!

Нима не виждаш, че на хищница

душата нося по наследство?

 

Защо ме предизвика толкоз глупаво?

Каква пък беше тази демонстрация?

Аз имам сто лица за хубаво

и много още за кастрация!

© Мария Муладжикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??