18 sept 2012, 10:02

Скоропоговорка 

  Poesía » Otra
713 0 1

През един прозаичен прозорец 
се просмувка прозрачен простора,
прелетява припряно през прага
и простира пердета на двора.

© Джейд Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??