11 feb 2018, 0:20

Скрий се в мен 

  Poesía » De amor
327 0 4

От всякога съм по-далечна, 
довчера беше моят откривател,
с целувката, гръдта ми ти посече,
и в мене скри перото на писател.

 

Въвлече ме в историята своя,
по мен разплиска дяволско мастило,
като свещеник, молещ се в енория,
с апела си остави ме безсилна.

 

С желязна и неумолима длан
вкова се в мен, а после ме разнищи,
от капката нестихващ плам
превърна се във най-голямата ми грижа...

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??