Зад наивността на малкото момиче
една любов се страхува да лети.
А как обсебено тя търси начин
някой със усмивка дните ù да озари.
И търси тя невиждана опора,
и нежен глас във нея да кънти.
Като дете все тичаше из двора
със дългите си къдрави коси.
Сега е скрита тази нейна смелост,
дълбоко нейде в хубавата ù душа.
И чака някой да успее да отвори
любовта в сърцето ù за новите неща.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados