С К Р И Т И Л И М О Н К И
Идентичността е най-дългият сериал,
композиран в Най-Великата Възможна Компактност,
даряващ ни конгломерата на Най-Прекрасно Сега,
изпълнено с безкраен Избор от Вероятности.
Идентичността е самото наше съзнание,
със складове в най-дълбоките катакомби
на Памет,включваща Безкрайно Познание,
изригващо на гениите чрез Интелектуалните Бомби.
04.07.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados