Трудно ми е да го призная.
Истината своя тук ще скрия.
Скривам я във тази страница.
Изскача сякаш тя от листа.
Мисълта за теб ме топли вечер
И мира цяла нощ не дава.
Всичко искрено гори във мене.
Смела обич не забравя
Името на свойта муза
Чувството, което тя оставя.
Как? Защо? - въпроси са ненужни.
Обичам те. Другото го казах.
© Ангела Топалова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »