3 feb 2023, 16:55

Скъпотията 

  Poesía » Otra
845 1 2

Как да бъда усмихнат и успокоен,

хорската мъка изписана е на лицата,

с тревога посрещат всеки Божи ден,

поскъпват хлябът, млякото, яйцата...

 

На безпокойството не се вижда края,

кога ще свърши тоз огромен проблем!?

Не, няма да си мълча, да си трая,

че и ние искаме лъчи и светъл ден!

 

Кога ще свърши тази мъка голяма,

притеснението дали утре ще ни има,

лидерите забравиха хорската драма,

щастието дали ще е цел постижима!?

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Катя!
  • Поздравления за творбите ти, Георги! Пожелавам ти много здраве и нови творчески успехи!
Propuestas
: ??:??