10 jun 2012, 13:58

Сладко 

  Poesía » Otra
737 0 2

От тежкия ден изморена,

тя прибра се във своята стая

и веднага бе запленена.

Нещо красиво във миг я омая.

 

Тя отиде до него щастлива,

погледна го с поглед озарен.
Ах, беше толкова красива,

щастлива след тежкия ден.

 

Тихо въздъхна с любов във сърцето.

Към него тя не изпитваше свян.

Нежно погали го тя със ръцете.

Усещаше как идва най-сладкият блян.

 

Пада от нея вече тежка умора,

открила красива любов без измама

във малко бурканче, пълно до горе

със сладкото от ягоди на мама.

 

© Мартин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??