30 ago 2007, 11:26

Сладко-горчиво 

  Poesía
716 0 3
Върни ми слънцето. С аромат на дете.
Върни го. Нека весело косите да сплете.
Или ще оставиш спомените да станат на вино?
Да пия от него, без да спирам... Сладко-горчиво.

Пияна съм вече. И малко почва да горчи.
Но не от виното, а от очите, пълни с мечти.
Решавам напред да продължа. Залитам.
Нечисто съзнание... Падам, а сякаш политам.

Върни ми слънцето. С аромат на лято.
Птица нека съм, но сама... без ято.
Не усещаш ли аромата на вино?
Или всичко си забравил?... Сладко-горчиво...









© Васи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??