Много ли са 10 години?
Достатъчно – за да не минем без промени.
ТИ - вече със ситни бръчици над очите.
АЗ - с побелели коси над ушите.
ТИ - се оплакваш от болки в главата.
АЗ - от разширени вени по краката.
В МЕН - авантюристичното леко се е скрило.
В ТЕБ - безгрижието също се е покрило.
През деня приемаме стрес в немалки дози.
Вечер намаляват експериментите в различни пози.
АЗ - е достатъчно да се събуждам с твоята усмивка сутринта.
ТИ - все още се кефиш на “черния ми хумор” вечерта.
ТИ се надяваш да участваш на латино-танци в “Албена”
АЗ да спечеля някой бридж турнир и на световна сцена.
Най-важното е да са живи надеждите и мечтите.
И докато те са с нас – щастливи ще са дните.
© Евгени Генчев Todos los derechos reservados