7 ago 2024, 11:30

След „фейсбук“революциите 

  Poesía
62 0 0

Поискаха екстрена реабилитация

(за себе си) информаторите на диктаторите-

с аргументацията:

„И Демокрациите

                            вече се правят

(вижте Арабския свят!)

от Информацията“.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??