20 nov 2011, 16:26

След хиляди години 

  Poesía » De amor
1302 0 1

Някой ден, след хиляди години,

ще се срещнем в някой друг живот -

вярвам аз, в нашите съдбини

има място и за нашата любов.

 

Не е днес, не ще да бъде утре,

когато аз до тебе ще заспя -

все някога обаче ще се случи -

дори и не на таз’ земя.

 

Че любовта не гасне. Нито пък умира.

С душите ни се ражда всеки ден.

И вътре в мен напира ли, напира -

зная, че и ти си в неин плен.

 

Разделиха ни по хиляди причини.

Светът е ад... и то суров.

Но вярвам, че, макар и след години,

ще пребъде нашата любов.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??