Не ми се пише... За какво...
Отдавна всичко е решено.
Ти Космос си... А аз – Ядро...
след сблъсъка на две вселени.
Не ми се пише... За какво...
Към тебе всяка дума стих е.
Изписах хиляди "Защо"...
така фатално се открихме?
Не ми се пише... За какво?!
© Виолета Todos los derechos reservados