22 mar 2024, 21:34

След казуса „Желева“ 

  Poesía
319 0 0

Докато български си бяха,

                              живееха си бейски.

Гафовете сгафиха, когато

                              станаха и европейски.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??