По пътя на щастието витаем
и срещаме какви ли не пречки;
и всичко да имаме пак мечтаем,
а животът е пълен с погрешки.
След мечтите пак чакат мечти,
а те, желанията не виждат края,
и последното най-вече блести –
животът да продължи и в рая.
© Никица Христов Todos los derechos reservados