14 feb 2009, 21:28

След раздяла 

  Poesía
730 0 6

Все още устните ми жадно тръпнат,

подути от целувките безкрайни,

сълзите по лицето бавно съхнат,

нашепвайки несподелени тайни...

© Пламен Рашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??