2 jul 2007, 13:45

След раздялата 

  Poesía
979 0 3
След раздялата душите ни са жарава,
а сърцата ни горят на клада,
устните мълчат,
нямат сила нищо да изрекат.
Всяка дума е спомен,
всеки поглед е спомен
за нещо отминало и така красиво.
Знам, че любовта от пепел не се връща,
че думите назад не се връщат,
че не може да върнем миналите дни.
Дни на щастие и лъжи,
дни на любов и сълзи,
дни на клетви и разрушени съдби,
дни на несбъднати мечти!

© Калина Пенчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??