След сто години
След сто години пак ще си красива,
ще си страхотна както и сега!
Прекрасна като горска самодива
и свежа като утринна роса!
След сто години пак ще си такава
необуздана, шеметна жена!
Погледите мъжки и тогава
ще събираш както и сега!
Непокорна, волна и свободна
като буйна пролетна река!
И след то години пак ще бъдеш
тъй желана както и сега!
26.04.2020 г.
1
© Георги Иванов Todos los derechos reservados