Ще мине време, докато разбереш,
че всеки изгрев е различен;
че не съм като всички жени
и на никоя аз не приличам.
Ще трябва време, такъв ни е случаят.
Ще разбереш, че тълкуваш ме грешно
и че всяка усмивка на устните
не означава, че било ми е смешно.
Ще разбереш, че очите ми, светлите,
не са лъгали, нито проклинали
когато било им е тежко,
когато не си ги разбирал.
Но след време... така ми е писано -
при свършени факти - обичана,
желана - след време отминало,
призната, но първо отричана.
© Todos los derechos reservados