След всяко "откъсване"...
След всяко "откъсване" знай любовта ми
е дваж по-силна и истинска!
Не се колебая да искам ли още
и още, и още пак същото.
Да бъда със теб и с нея да вливам
в сърцето ти своето щастие.
А ти омагьосан от страст и магията
да тръпнеш с копнеж и в очакване.
Да слеем телата си в ритъм понесени,
с нежност дъха ни да гали,
ти с твоята, аз с моята - нашата песен
да звучи във душите омайващо.
И тихо в пространството да се носи в безкрая
синхронът на сбъднати истини.
Ти - твоята, аз - моята - нашата обич
на крилете на влюбени птици.
© Камелия Todos los derechos reservados