Сякаш е било отдавна,
сякаш е било преди...
а след това
си толкова
различен,
че не можеш да повярваш
и във себе си...
кога се завърна
и кога беше тук,
кога остана
и кога тръгна,
кога те посрещнах
и кога празнотата
беше такава,
че чак забравих за нея?
© Мария Todos los derechos reservados