От раждането още съм обречен:
след живота си да бъда вечен.
А на земята минало остава
та за мен да имате представа.
Че времето реално под небето
е между две години- битието.
И тоз отрязък земен е следата,
правена от мяра на делата.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Благодаря, Анастасия!
Честита ви баба Марта! Нека ви е пролетно в душата! Поздрави!