19 abr 2013, 10:24

Следобеда вървя към теб 

  Poesía » De amor
1526 0 0

Следобеда към теб вървя

и искам с красотата ти да те погледна

преди завинаги да заспя -

глухоням, но не и сляп за нея…

Без огъня вървя към теб,

аз моля - разтопи се,

превърни се…

за него не оставай буца лед,

то няма сили да го повтори -

обърни се

преди сърцето ми да се отвори…

Следобеда вървя към теб.

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??