Не ме чети! По всичко си личи,
абстрактните картини не разбираш!
Дели ни пропаст. Пропаст ни дели
и общо множество не ни побира.
Какви ти чувства? Та това е срам...
Така е модно да си безразличен.
Костилка от череша пада там,
където плод и обич се събличат.
И след това захваща да расте
от коренче, от капка и от грижа.
Огледай ме - мълча като небе,
и облаче в очите се раздвижва.
© Todos los derechos reservados