Да обичаш не е чак толкоз трудно.
Да обичаш не ти отнема много време.
Да даваш всичко и на сляпо, и на будно.
Да оглупяваш и да не ти дреме.
Било то философия, магия.
Било то размисли, провали.
Било и "бешело" - не крия -
за мен било е куп снежни парцали.
Една снежинка-какво си давал.
Една снежинка-какво оставил си ти зад гърба.
Една снежинка- какво си правил,
че все пак някъде да драснеш и следа.
Да обичаш не било чак толкоз трудно.
Все пак живеем ние за това.
Но да си обичан, виж, това е друго.
Там някой някъде да следва твоята следа!
ЦГ.
© Цветелина Todos los derechos reservados