30 mar 2007, 19:20

Слизам по стълбите 

  Poesía
945 0 4
слизам по стълбите
все по-надолу
със неуверени
мънички стъпки
те са началото
само на дълго
странстване лутане
пак тъй по пътя
дето извива се
и се събира
в двора от люляци
твоето странно

южно сърце


© Листопад Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??