Не забравям.
Помня като слон.
Всичко, което си ми дала
и това, което аз не съм ...
Чу ли онзи стон?
От любов и болка ...
като звън ...
Аз ли бях
или онзи стъклен слон,
умиращ бавно,
заключен в онемелия си дом
за да може да забравя ...?
© Валдемар Todos los derechos reservados