21 oct 2008, 22:13

Случайна грешка 

  Poesía » De amor
586 0 1
Тъмна стая...
Тиха музика...
Два човешки силуета...
Страст, изпълваща нощта...
Случайна грешка -
Ах! Да!
Ръката ти се спуска по моите бедра!
Обхващам те изцяло със ръце...
Прехапваш устните ми...
Целувам очите ти...
Ето виж, вече сме едно цяло!
Срещаме погледите си...
Върховен момент -
Ах! Да!
Мечтано и изпитано с теб чувство!

© Илияна Стоилкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??