Случайно
Случайно те срещнах, случайно,
рисуваше сенки нощта.
Не мислех, не знаех, че тайно
ще бъдеш за мене мечта.
Красива случайност, която
докосна душата с любов
и дните превърна във лято,
изпълнено с тих благослов.
Изгряваха в мрака далечни,
вълшебни и ярки звезди,
за мене те бяха студени,
защото отсъстваше ти.
Красива случайност ли беше
във дългата нощ светлина?
Ти само за мене донесе
най-чистата обич в света.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados