Не съм човек, вярващ във случайности.
За мен всичко се случва с причина.
Както съм човек, изпадащ в крайности,
от всяка, нанесена ми обида и злина.
Не вярвам в срещите, така случайни,
във всяко начинание съдбата има пръст.
Мълчаливо в живота си пазим тайни,
както християнин почита божия кръст.
Ако бе запознанството ми с теб случайно,
защо изигра ме съдбата така подло?
Всяка нощ излизахме си двамата тайно,
ала тя наблюдаваше тъй своеволно..
Няма случайни неща в този живот,
пожелах си любов и срещнах теб..
Съдбата обещаваше ми сладък шепот..
Срещнах те, ала пак ми бе отнет..
© К. Г Todos los derechos reservados