Понякога небето ще се мръщи,
понякога ще плачат и звездите.
Понякога и в лунната ни къща,
студено ще е като в леден вихър.
Понякога ще бъде тъжно.
Слънцето зад облак ще се крие.
Небето едри бисери ще рони,
студени като късна есен.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados