Случвало ли ти се е
да искаш да извикаш с всички сили,
колко много болка криеш
в малкото си и раздрънкано сърце?...
Случвало ли ти се е
отвътре яростно да се раздираш,
че чувстваш и не можеш да си забраниш,
не можеш да се спреш?...
Случвало ли ти се е
да се разплачеш, щом засвири песен,
защото чувстваш в нея друг,
изплакал болката ти тъй добре?...
Защото чувстваш,
че не си единственият луд на таз вселена,
не си единственият,
който знае как светът умее да ранява
и до кръв боли?...
...
Случвало ли ти се е?...
.................................................................................
© Лилия Todos los derechos reservados
Там се крие чара на живота - в болката.