Случвало ли ти се е от сутринта,
да знаеш какъв ще е денят,
всяка лоша дума, която ще ти кажат,
всички случки гадни, които ще те смажат,
всичко лошо, което ще има,
кой какво от душата ти ще взима.
И да не можеш нищо ти да сториш,
колкото и както да се бориш,
да знаеш, че животът ти ще загуби своя цвят...
Е, добре дошъл във моя прекрасен свят!...
© Александра Чикова Todos los derechos reservados