20 feb 2011, 13:08

Слънце 

  Poesía
602 0 0

Посвещение - на брат ми




Чуеш ли смеха на ято птички, 
видиш ли ти радостта -
това е мойто братче сладко,
това са моите слънце и луна.
За него всичко свидно давам,
за него бих се хвърлила и в пропастта.
Той моя ден огрява,
с него светла е дори нощта.
Погледна ли в очичките му сини,
загубвам се в моретата
и смях веднага чувам силен,

усмихвам се и на това.
Затича ли се той игриво,
погледне ли ме пак така,
на часа ще забравя всички грижи

и ще се впусна във веселба.

© Теодора Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??